Selyemakrobatika - Aerial Silk

#aerialsilk

Hasonlóan a karikához, a cirkusz világába csalogat ez az izgalmas eszköz! Belekóstolunk a saját testsúlyos edzés talán egyik legszebb, legművészibb típusába, megtanuljuk, hogyan kössük az egyik mozdulatot a másikba fenn a levegőben! Két, a mennyezethez rögzített vastagabb selyemszál lesz segítségünkre, ennek segítségével végezhetőek el az akrobatikus trükkök. Bár lépésről lépésre haladunk ennél az eszköznél is, a kitartásodra itt is szükségünk lesz, hiszen megtartani a saját testsúlyunkat a levegőben hosszas és kitartó edzés eredménye, de az eredmény kárpótol majd: szép feszes izmok, könnyed mozgás fenn a levegőben! Az órákat Fehér Andi országos légtorna bajnok tartja.

 

Viselet: hosszú, szűkebb nadrág és top vagy tornadressz – ‘body’, lábszármelegítő

 


Bejelentkezés

Kérünk Benneteket, hogy az összes órára mindenképpen jelentkezzetek be az Órarend menüpontban!

Kérünk Titeket, hogy az összes órára mindenképpen jelentkezzetek be! Az esti időpontokra az órát megelőzően 15:00 óráig, a reggeli időpontokra előző nap este 19:00 óráig! Erre több forrást is fenntartunk, válaszd a Neked legkényelmesebb opciót a felsoroltak közül:

  • A délutáni és esti időpontokra legkésőbb aznap, az órát megelőzően 15:00 óráig, 
  • a csütörtöki 12:00-es órára legkésőbb aznap 10:00-ig, 
  • a szombati edzésre péntek este 20:00-ig, 
  • a vasárnapi karikára pedig szombat este 20:00-ig jelentkezzetek be.

Miért jó a bejelentkezési rendszer? Mert így tudjuk garantálni, hogy a rúd, légtorna és karika órán egy eszköznél maximum két személy gyakorolhasson és nem fordul elő olyan, hogy teltház miatt nem tudjuk biztosítani részvételed az órán.