Rúdtrükkök - Poletricks

A Kezdő, Amatőr, Profi és Elit órák egymásra épülnek és a kezdő forgásoktól kezdve egészen a komplex és nehéz elemekig tartanak! Folyamatosan dolgozunk az erőnlét, szorítás, hajlékonyság és  a kecsesség megszerzéséért, hogy elérd minden rudas álommozdulatod! Amit tőlünk kapsz: profi tanárok, világos magyarázat és prezentáció, segítség, ha tartani kell Téged a próbálkozásoknál, lelkesítés, motiválás és jó hangulat! Tőled kitartást és türelmet kérünk, a ‘meg tudom csinálni’ attitűdöt és társaid leszünk ezen az úton!

Viselet: rövidnaci, sporttop, bemelegítéshez leggings ajánlott


Bejelentkezés

Kérünk Benneteket, hogy az összes órára mindenképpen jelentkezzetek be az Órarend menüpontban!

Kérünk Titeket, hogy az összes órára mindenképpen jelentkezzetek be! Az esti időpontokra az órát megelőzően 15:00 óráig, a reggeli időpontokra előző nap este 19:00 óráig! Erre több forrást is fenntartunk, válaszd a Neked legkényelmesebb opciót a felsoroltak közül:

  • A délutáni és esti időpontokra legkésőbb aznap, az órát megelőzően 15:00 óráig, 
  • a csütörtöki 12:00-es órára legkésőbb aznap 10:00-ig, 
  • a szombati edzésre péntek este 20:00-ig, 
  • a vasárnapi karikára pedig szombat este 20:00-ig jelentkezzetek be.

Miért jó a bejelentkezési rendszer? Mert így tudjuk garantálni, hogy a rúd, légtorna és karika órán egy eszköznél maximum két személy gyakorolhasson és nem fordul elő olyan, hogy teltház miatt nem tudjuk biztosítani részvételed az órán.