Nőies Rúdtánc koreográfia - Exotic Poledance

#pleaserteaser

Az eredeti klasszikus magassarkús rúdtáncóra! Ki ne szeretne szexi, csábító és vonzó lenni tánc közben? Magabiztosan sétálni magassarkúban akár egy díva? Megtanulni a testhullám és izoláció rejtelmeit, összekötve a legdivatosabb talajelemekkel és rudas trükkökkel?
Vagy csak szeretnél megtenni pár lépést a platformos cipődben anélkül, hogy ne törnéd ki a cipősarkon kívül a nyakad is?:) Nos… bármelyik opció láttán is csillant fel a szemed, ez az óratípus maximálisan Neked való! Kicsit különbözik a rúdnak a sportban vett értelmezésétől, mégis kemény edzést és koncentrációt igényel ez az óratípus is. Nőies, táncos mozdulatokkal koreografált érzéki óra, rúdtáncos illetve táncos múlt nélkül is látogatható. Az órákat Sprenger Reni Pole Theatre Hungary  2017 PRO Classique kategória döntőse tartja!

 

Viselet: leggings vagy forrónaci térdvédővel, lábszármelegítővel- , top  – sportmelltartó, vagy amiben csak szexinek érzed magad, plusz a kedvenc magassarkúd (nem kötelező a platform)

 


Bejelentkezés

Kérünk Benneteket, hogy az összes órára mindenképpen jelentkezzetek be az Órarend menüpontban!

Kérünk Titeket, hogy az összes órára mindenképpen jelentkezzetek be! Az esti időpontokra az órát megelőzően 15:00 óráig, a reggeli időpontokra előző nap este 19:00 óráig! Erre több forrást is fenntartunk, válaszd a Neked legkényelmesebb opciót a felsoroltak közül:

  • A délutáni és esti időpontokra legkésőbb aznap, az órát megelőzően 15:00 óráig, 
  • a csütörtöki 12:00-es órára legkésőbb aznap 10:00-ig, 
  • a szombati edzésre péntek este 20:00-ig, 
  • a vasárnapi karikára pedig szombat este 20:00-ig jelentkezzetek be.

Miért jó a bejelentkezési rendszer? Mert így tudjuk garantálni, hogy a rúd, légtorna és karika órán egy eszköznél maximum két személy gyakorolhasson és nem fordul elő olyan, hogy teltház miatt nem tudjuk biztosítani részvételed az órán.