Lírai Rúdtánc koreográfia - Pole Art

#artofpoledance

Ezen az órán megtanulhatod a kedvenc rudas trükkjeidet gyönyörűen összekötni úgy, hogy egy szép, művészi produkciót hozz létre. Ha kíváncsi vagy, mi a titka a Pole Art előadásmódnak, hogyan fejezzünk ki érzelmeket és szenvedélyt a mozdulatokon keresztül, akkor itt a helyed. Felfedezzük a test és lélek eddig rejtett képességeit és használjuk azt a természetes energiát, ami segít, hogy megszülessen a Te egyedi stílusod és koreográfiád hétről hétre.

A hangsúly az összekötő elemeken, a szép kivitelezésen, a technikán, a spiccen és a helyes tartáson lesz, de fejlesztjük az arckifejezést – mimikát is, ami szintén az előadásmód fontos része. Az órákat Sprenger Reni Pole Art Hungary  2017 Pro kategória ezüstérmese tartja.

Viselet: laza, kényelmes leggings és top, térdvédő, bármi, amiben jól érzed magad, zokni


Bejelentkezés

Kérünk Benneteket, hogy az összes órára mindenképpen jelentkezzetek be az Órarend menüpontban!

Kérünk Titeket, hogy az összes órára mindenképpen jelentkezzetek be! Az esti időpontokra az órát megelőzően 15:00 óráig, a reggeli időpontokra előző nap este 19:00 óráig! Erre több forrást is fenntartunk, válaszd a Neked legkényelmesebb opciót a felsoroltak közül:

  • A délutáni és esti időpontokra legkésőbb aznap, az órát megelőzően 15:00 óráig, 
  • a csütörtöki 12:00-es órára legkésőbb aznap 10:00-ig, 
  • a szombati edzésre péntek este 20:00-ig, 
  • a vasárnapi karikára pedig szombat este 20:00-ig jelentkezzetek be.

Miért jó a bejelentkezési rendszer? Mert így tudjuk garantálni, hogy a rúd, légtorna és karika órán egy eszköznél maximum két személy gyakorolhasson és nem fordul elő olyan, hogy teltház miatt nem tudjuk biztosítani részvételed az órán.