Legelső Órád a rúdon - Discover Pole

Legelső Órád a rúdon – Discover Pole

 

#discoverpole

Ezt az óratípust nagyon ajánljuk azoknak, akik most ismerkednek a rúdsporttal! Úgy gondolod, hogy még nincs elég erőd, izmod, szorításod és nem szeretnél egyből egy szintórára elmenni? Akkor ez a teljesen alapszintű óra igazán komfortos lesz számodra! Megmutatjuk, hogy nem is olyan nehéz körbesétálni a rúd körül, mi a jó testtartás, alap technikákat sajátíthatsz el egy egyszerű forgáshoz, elemhez! Célunk, hogy kedvet és önbizalmat kapj, ezért ez a 60 perc könnyebb, mint az 1.es kezdő óra, de 1-2 alkalom után nyugodtan csatlakozhatsz a szintórához!

Viselet: rövidnaci, sporttop, bemelegítéshez leggings ajánlott


Bejelentkezés

Kérünk Benneteket, hogy az összes órára mindenképpen jelentkezzetek be az Órarend menüpontban!

Kérünk Titeket, hogy az összes órára mindenképpen jelentkezzetek be! Az esti időpontokra az órát megelőzően 15:00 óráig, a reggeli időpontokra előző nap este 19:00 óráig! Erre több forrást is fenntartunk, válaszd a Neked legkényelmesebb opciót a felsoroltak közül:

  • A délutáni és esti időpontokra legkésőbb aznap, az órát megelőzően 15:00 óráig, 
  • a csütörtöki 12:00-es órára legkésőbb aznap 10:00-ig, 
  • a szombati edzésre péntek este 20:00-ig, 
  • a vasárnapi karikára pedig szombat este 20:00-ig jelentkezzetek be.

Miért jó a bejelentkezési rendszer? Mert így tudjuk garantálni, hogy a rúd, légtorna és karika órán egy eszköznél maximum két személy gyakorolhasson és nem fordul elő olyan, hogy teltház miatt nem tudjuk biztosítani részvételed az órán.