Karika - Aearial hoop

#aerialhoop

A karika a levegőakrobatika egyik gyönyörű és kihívásokkal teli ága. Mindig is csodálva nézted az akrobatákat a cirkuszban? Most kipróbálhatod vagy növelheted meglévő tudásod, trükkrepertoárod! Hasonlóan a rúdhoz, fokozza a hajlékonyságot, erősíti az izmokat, állóképességet és bátorságot ad. A karika a mennyezethez erősített karabinerről egy heveder segítségével lóg a térben, olyan magasságban, hogy felemelt kézzel elérjük. Lépésről lépésre haladunk, előképzettség nem szükséges, fokozatosan építjük fel az izomzatot, szorítást, erőnlétet és technikát. Az órákat Fehér Andi országos légtorna bajnok tartja.

Viselet: hosszú, szűkebb nadrág és top vagy tornadressz – ‘body’, lábszármelegítőBejelentkezés

Kérünk Benneteket, hogy az összes órára mindenképpen jelentkezzetek be az Órarend menüpontban!

Kérünk Titeket, hogy az összes órára mindenképpen jelentkezzetek be! Az esti időpontokra az órát megelőzően 15:00 óráig, a reggeli időpontokra előző nap este 19:00 óráig! Erre több forrást is fenntartunk, válaszd a Neked legkényelmesebb opciót a felsoroltak közül:

  • A délutáni és esti időpontokra legkésőbb aznap, az órát megelőzően 15:00 óráig, 
  • a csütörtöki 12:00-es órára legkésőbb aznap 10:00-ig, 
  • a szombati edzésre péntek este 20:00-ig, 
  • a vasárnapi karikára pedig szombat este 20:00-ig jelentkezzetek be.

Miért jó a bejelentkezési rendszer? Mert így tudjuk garantálni, hogy a rúd, légtorna és karika órán egy eszköznél maximum két személy gyakorolhasson és nem fordul elő olyan, hogy teltház miatt nem tudjuk biztosítani részvételed az órán.