Gyerek és tini rúdtrükkök - Poletricks for children and teens

#teen

 

Túl fiatalnak érzed magad a rúdtánc kipróbálására? Úgy érzed nem készültél még fel testileg-lelkileg egy alapszintű rúd órához? Nem múltál el még 18 éves? Nálunk ez sem akadály, szeretettel várunk minden 18 év alatti leányzót és fiút a tini óráinkra, ahol speciális figyelmet szentelünk az izmok kezdeti felépítéséhez. A ‘rudas izmok’ és a hajlékonyság megalapozására fókuszálunk, táncmozdulatokat és erőelemeket is tanulunk. Minden órát erősítéssel kezdünk és lazító nyújtással fejezünk be.  A  sporttal való szerelembe esés garantált!

 

Viselet: rövidnaci, sporttop, bemelegítéshez leggings ajánlott


Bejelentkezés

Kérünk Benneteket, hogy az összes órára mindenképpen jelentkezzetek be az Órarend menüpontban!

Kérünk Titeket, hogy az összes órára mindenképpen jelentkezzetek be! Az esti időpontokra az órát megelőzően 15:00 óráig, a reggeli időpontokra előző nap este 19:00 óráig! Erre több forrást is fenntartunk, válaszd a Neked legkényelmesebb opciót a felsoroltak közül:

  • A délutáni és esti időpontokra legkésőbb aznap, az órát megelőzően 15:00 óráig, 
  • a csütörtöki 12:00-es órára legkésőbb aznap 10:00-ig, 
  • a szombati edzésre péntek este 20:00-ig, 
  • a vasárnapi karikára pedig szombat este 20:00-ig jelentkezzetek be.

Miért jó a bejelentkezési rendszer? Mert így tudjuk garantálni, hogy a rúd, légtorna és karika órán egy eszköznél maximum két személy gyakorolhasson és nem fordul elő olyan, hogy teltház miatt nem tudjuk biztosítani részvételed az órán.