Balett - Ballet

#begraceful

 Az erősítés és a nyújtás mellett manapság a balett is a rúdtánc esszenciális elemévé vált, segít a kifinomult és esztétikus mozgás kialakításához. megalapozza a helyes testtartást, mozgáskoordinációt és nem utolsósorban a ritmusérzéket. A finomhangoláshoz mélyizmokat dolgoztatunk meg, hiszen nem mindegy honnan és hogyan emeljük lábunkat, karunkat egy adott pózban. Egy koreográfiában elengedhettelen a spicc, a nyújtott láb, a kecsesség és a dinamizmus. A balettórákat Andrási Imre balettművész és koreográfus tartja.

Viselet: tornadressz vagy hosszabb sporttop, leggings, lábszármelegítő, zokni vagy gyakorló balettcipő

 


Bejelentkezés

Kérünk Benneteket, hogy az összes órára mindenképpen jelentkezzetek be az Órarend menüpontban!

Kérünk Titeket, hogy az összes órára mindenképpen jelentkezzetek be! Az esti időpontokra az órát megelőzően 15:00 óráig, a reggeli időpontokra előző nap este 19:00 óráig! Erre több forrást is fenntartunk, válaszd a Neked legkényelmesebb opciót a felsoroltak közül:

  • A délutáni és esti időpontokra legkésőbb aznap, az órát megelőzően 15:00 óráig, 
  • a csütörtöki 12:00-es órára legkésőbb aznap 10:00-ig, 
  • a szombati edzésre péntek este 20:00-ig, 
  • a vasárnapi karikára pedig szombat este 20:00-ig jelentkezzetek be.

Miért jó a bejelentkezési rendszer? Mert így tudjuk garantálni, hogy a rúd, légtorna és karika órán egy eszköznél maximum két személy gyakorolhasson és nem fordul elő olyan, hogy teltház miatt nem tudjuk biztosítani részvételed az órán.