Kelemen Zsuzsi

A tánc kislány korom óra nagyon fontos szerepet tölt be az életemben. Mint színpadi látványtáncos, korábbi csapatommal több hazai és nemzetközi versenyen is részt vettünk. Az életem akkor változott meg igazán, amikor 2012-ben egy Nógrád megyei kisvárosból felköltöztem Budapestre és megismerkedtem közelebbről a rúdfitnesszel. Korábban ez a sportág csak egy elérhetetlen álomnak tűnt, azonban már az első alkalom után szerelemmé vált. Amikor nem a rúdon vagyok, akkor egy gyógyszeripari cégnél dolgozok, mint értékesítő.

De mit is jelent nekem a rúdtánc?

Nőiességet. Szenvedélyt. Erőt. Saját magammal vívott küzdelmet. Szabadságot. Kitartást. Türelmet. Fegyelmet. Önmegvalósítást. Kreativitást. Önmotivációt. MINDENT! Ez az érzés segített döntésemben, hogy minél több emberrel szeretném megismertetni ezt a földöntúli érzést amit a rúdsport maga ad számomra minden alkalommal. Elmondhatom, hogy mióta tanítok egészen más értelmet nyert a siker és küzdelem fogalma. Azóta nem csak a magam, hanem a tanítványaim sikereiért is küzdök velük együtt. Sokszor talán sokkal jobban is mint ők :$ 😀

Talán pont ezért mondják sokan közülük, hogy az óráimon nincs lehetetlen, és azt is képes vagyok előhozni belőlük, amiről talán még ő maguk sem gondolták, hogy előcsalogatható.

Az óráimat 75 perc tömény mosolygás és jókedv jellemzi, emellett nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy 100%-os bizalom alakuljon ki a tanítványok és közöttem, már az első alkalommal.

The more I teach, the more my passion as a dance teacher grows.

Közösségi média: